Koirien oma kuntosali

   

Myymälän yhteyteen on nyt avattu koirien kuntosali wuf.FIT!

Salilla koirasi lihaskunto kehittyy helposti, nopeasti ja turvallisesti. Ja ennen kaikkea jumppa on hauskaa! Wuf.FIT sopii kaikille koirille rotuun ja ikään katsomatta. Kaikki hyötyvät lihaskunnon ja tasapainon kehittämisestä. Koiran ei tarvitse osata mitään etukäteen, kunhan herkut maistuvat.

Koirakuntosalilaitteet ovat eläinfysioterapeuttien ja koirahierojien hyväksymät ja niitä voidaan käyttää fysioterapeutin lähetteellä myös kuntoutukseen. Lisäksi salilla on erilaisia kiipeily- ja tasapainoiluvälineitä (mm. FitPAWS®-tuotteet).

  

Ajan kuntosalille voit varata verkosta wuf.fin ajanvarauskalenterista  (www.varaaheti.fi/wuffi)
  

Wuf.FIT ei jätä jumppaajaa yksin!
Turvallisen kehityksen edellytyksenä on tuki ja turva. Kuntolaitteiden oikeanlainen käyttö edellyttää saliohjaajan paikallaoloa aluksi. 

* *
Ensimmäinen ohjauskäynti 45 min. 45,00 €

Saliharjoittelu on hyvä aloittaa 45 min. ohjauskäynnillä, jossa selvitetään koiran tämänhetkinen tilanne ja suunnitellaan tavoitteet. Saliohjaaja tutkii koiran liikkuvuutta, lihaskuntoa ja yleistä terveydentilaa. Lopuksi testataan laitteita ja mietitään kotijumppaa. 

* *
Ohjattu kuntosalikäynti 30 min. 27,00 €

Ohjatulla käynnillä saat kaiken hyödyn irti kuntosaliharjoittelusta. Saliohjaajan kanssa opetellaan laitteiden käyttö ja seurataan koiran edistymistä. Koirien oma personal trainer pitää huolen turvallisesta ja sopivan tehokkaasta tahdista. Omistajan toiveesta saliohjaaja voi myös tehdä harjoitukset koiran kanssa. 

Jos tavoitteena on itsenäinen saliharjoittelu, näillä käynneillä myös räätälöidään jokaiselle oma harjoitteluohjelma.   

* *
Itsenäinen kuntosalikäynti 30 min. 18,00 €
Myydään vain 5 kerran korttina (yht. 90€)

Kuntosalikortin voit ostaa kun ohjattuja Wuf.FIT -käyntejä on yhteensä 5 kertaa. Viiden kerran kortilla voit käydä jumppaamassa itsenäisesti varaamalla vuoron varauskalenterista.

* *
Wuf.FIT ei jätä jumppaajia koskaan heitteille!
Ennen uuden salikortin ostoa katsomme tilanteen ja päivitämme suunnitelmaa taas ohjatulla käynnillä (27€/30min).

  

Seuraa Wuf.fin sometilejä, salille on tulossa tutustumispäiviä!

-- -- --

Personal trainerina salilla toimii Wuf.FIT -laitteiden suunnittelija Johanna Pihlajamäki. Johannalla on parinkymmenen vuoden kokemus eri koiraharrastuslajeista laidasta laitaan. Vuodesta 2014 lähtien hän on toiminut palveluskoirien hyppytekniikkakouluttajana, jossa koirien fyysinen kunto on tärkeää.

"Kuntosalilaitteet syntyivät tarpeeseen. Huomasin, että koirien jumppa jää tekemättä, koska sen toteuttaminen vaatii ihmiseltä paljon. Harvalla jumppapalloja ja tasapainotyynyjä keskellä olohuonetta aina käytettävissä. Myös kaikenlaisten temppujen opettaminen voi muodostaa kynnyksen. Lisäksi koiran kotijumppa jää väliin samasta syystä kuin omistajankin: ei vaan tule tehtyä. En pitänyt siitä, että omistajia syyllistetään saamattomuudesta, joten piti keksiä ratkaisu. Kuntosalilla on mukava käydä tekemässä kun kaikki on valmiina ja joku tsemppaa ja neuvoo."

   

Varaa aikasi tästä!

Kysymykset ja lisätiedot: johanna.pihlajamaki@wuf.fi

Tervetuloa jumpalle!