Toimitus- ja maksutavat

Wuf.fi Finland Oy -ostotiedot ja -ehdot

 

TOIMITUSAIKA JA -TAPA

Wuf.fi Finland Oy pyrkii toimittamaan tilaukset 1-5 arkipäivässä. Koiratarhojen ja koirankoppien toimitusaika on 1-10 arkipäivää. Sesonkiaikaan toimitusaika voi olla hieman pidempi.

Tilaukset lähetetään valitusta toimitustavasta tai toimituksen koosta riippuen nouto Postin pakettiautomaatista / nouto omasta Postista -toimitustavoilla tai kotiin toimitettavana pakettina tai Kiitolinjan lavakuljetuksena kotipihalle. Varauduthan siihen, että mikäli asiakkaan haluama noutopiste (pakettiautomaatti) on täynnä, Posti voi ohjata paketin seuraavaksi lähimpään vapaaseen noutopisteeseen.

TOIMITUSKULUT

Toimitukset vain Suomeen.
Kaikki yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta suomalaisiin osoitteisiin.

Toimituskulu alle 50€ tilauksiin Kiitolinjan rahtina tai Postin pakettina kotiin toimitetuille tilauksille on 9,50 € / tilaus. Huom! Tarhaustuotteilla on poikkeava rahtikulu, joka näkyy myös näiden tuotteiden tiedoissa. Tarhaelementtien toimituskulu on 69 € / toimitus elementtien määrästä riippumatta ja koirankoppien 40 € / koppi.

Nouto Postin pakettiautomaatista tai nouto omasta Postista -paketin toimituskulu on 5,90 €. Huomaathan, että toimituksen on oltava seuraavien mittojen mukainen: Nouto Postin pakettiautomaatista-toimitustavan vähimmäismitat 25 cm x 15 cm x 3,5 cm ja maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm, lähetyksen maksimipaino on 33 kg. Nouto omasta Postista -paketin maksimipaino on 33 kg.

Wuf.fi Finland Oy varaa oikeuden muuttaa toimitustapaa tarvittaessa.

MAKSUTAVAT

Wuf.fi Finland Oy -nettikaupassa voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla. Maksaminen on vaivatonta ja turvallista.

Maksaminen verkkopankissa: Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Voit maksaa seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla OP, Nordea, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken.

Maksut Visa, Visa Electron, American Express tai MasterCard-korteilla: Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron, American Express tai MasterCard-korteilla, Wuf.fi Finland Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa
Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia
Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Osissa maksaen tasoitusta talouteen – kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta useammalle kuukaudelle
Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Wuf.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Wuf.fi verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot
Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404
39. Lisätietoja www.collector.fi

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Yleiset lasku-, tililuotto- ja erämaksuehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

      

Kuluttaja-asiakkaille oma sähköpostiosoite
Haluamme palvella Paytrail-maksupalvelun kautta maksaneita asiakkaita jatkossa entistä paremmin. Verkkokaupan asiakas voi olla yhteydessä maksutiedustelut@paytrail.com (payments@paytrail.com) osoitteeseen, mikäli asiakkaalla on maksamiseen liittyen kysyttävää. Halutessasi voit olla yhteydessä myös chatin tai puhelimen välityksellä: https://www.paytrail.com/yhteystiedot.

Paytrail tukipalvelu
Tiesithän, että Help Centeristä löytyy vastauksia moniin maksamiseen liittyviin kysymyksiin: https://support.paytrail.com/hc/fi

  

VARASTOSTA LOPPUNEET TUOTTEET

Mikäli tilattu Wuf.fi Finland Oy -tuote on loppunut varastosta, pidätetään oikeus korvata se samantasoisella, vastaavalla tuotteella. 

Mikäli vastaavaa tuotetta ei pystytä toimittamaan, asiasta ilmoitetaan asiakkaalle joko sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaushetkellä varastosta loppuneita tuotteita ei toimiteta jälkitoimituksina. Tilausta ei voi muuttaa (esim. lisätä tuotteita) sen jälkeen, kun se on tehty ja maksettu Wuf.fi Finland Oy -verkkokaupassa.


VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Wuf.fi Finland Oy:n tuotteiden ostaminen on täysin turvallista ja riskitöntä. Kuluttaja-asiakas tekee ostokset 14 päivän avokaupalla, jolloin kaikilla ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. 

Wuf.fi Finland Oy -nettikaupan kautta tilatut tuotteet toimitetaan asiakaspalautuksena suoraan Wuf.fi Finland Oy:lle, jolloin Wuf.fi Finland Oy maksaa palautuksesta/vaihdosta aiheutuneet postikulut. Palautettavan/vaihdettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen ja niiden mukaan on liitettävä täytetty palautuskortti, jonka asiakas tulostaa tilaukseensa mukaan. Löydät palautuslomakkeen tästä linkistä. Maksettujen tuotteiden palautusrahat maksetaan asiakkaan pankkitilille, jolta ne ovat nostettavissa n. kahden viikon kuluttua asiakkaan jätettyä palautuspaketin Postiin. Asiakas täyttää pankkitilinsä numeron palautuskortin tilinumero-kohtaan. 

Ohjeet verkkokaupan kautta ostettujen tuotteiden palauttamiseen: 

  1. Tilauksen mukaan tulostettuun palautuskorttiin merkitään, mikä tuote halutaan vaihtaa tai palauttaa. 
  2. Palautuskorttiin merkitään syy, miksi tuote halutaan palauttaa. Vaihdettaessa esim. tuotteen väriä tai kokoa toimituskuluja ei peritä. Mikäli palautettu tuote halutaan vaihtaa kokonaan uuteen, se käsitellään uutena tilauksena, jolloin peritään myös toimituskulut.
  3. Palautettava/vaihdettava tuote pakataan huolellisesti, jotta se ei vahingoitu matkalla. 
  4. Osoitteeksi pakettiin tulee kirjoittaa ASIAKASPALAUTUS Wuf.fi Finland Oy, Killinkoskentie 23, 34800 Virrat. Palautustunnus on 612442.

Kuljetuksen aikana tavaralle tapahtuneista vaurioista vastaa Posti. Mikäli tavara on rikkoutunut kuljetuksen aikana, voi selvitystä tiedustella Postin edustajalta tavaran luovutushetkellä. Mikäli vahinko huomataan vasta paketin avaamisen jälkeen, asiakas ottaa yhteyttä paketin toimittaneeseen Postiin. 

HINNAT

Kaikki Wuf.fi Finland Oy -tuotteiden hinnat sisältävät voimassaolevan arvolisäveron. Wuf.fi Finland Oy ei vastaa Wuf.fi Finland Oy -verkkokaupan painovirheistä, hintamuutoksista tai tuotteiden loppumisesta.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Wuf.fi Finland Oy käyttää asiakkaidensa henkilötietoja asiakassuhteiden hallinnoimiseen ja omiin markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Mikäli asiakas ei halua tietojaan käytettävän markkinointitarkoituksiin, asiakas tekee siitä kirjallisen pyynnön Wuf.fi Finland Oy:lle asiakaspalvelu@wuf.fi
Wuf.fi Finland Oy ei luovuta asiakkaidensa henkilötietoja edelleen kolmansille osapuolille. 

YLIVOIMAINEN ESTE (FORCE MAJEURE)

Wuf.fi Finland Oy ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Wuf.fi Finland Oy -verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi (force majeure). Emme vastaa siitä, jos tilauksesi ei tule perille tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.