Toimitus- ja maksutavat

Wuf.fi Finland Oy -ostotiedot ja -ehdot

TOIMITUSAIKA JA -TAPA

Wuf.fi Finland Oy pyrkii toimittamaan tilaukset 1-5 arkipäivässä. Koiratarhojen ja koirankoppien toimitusaika on 1-10 arkipäivää. Kampanja-aikoina toimitusaika voi olla pidempi.

Tilaukset lähetetään valitusta toimitustavasta tai toimituksen koosta riippuen nouto Postin pakettiautomaatista / nouto omasta Postista -toimitustavoilla tai kotiin toimitettavana pakettina tai Kiitolinjan lavakuljetuksena kotipihalle.

TOIMITUSKULUT

Kaikki yli 50 € tilaukset toimitamme veloituksetta suomalaisiin osoitteisiin.

Toimituskulu alle 50€ tilauksiin Kiitolinjan rahtina tai Postin pakettina kotiin toimitetuille tilauksille on 9,50 € / tilaus. Huom! Tarhaustuotteilla on poikkeava rahtikulu, joka näkyy myös näiden tuotteiden tiedoissa. Tarhaelementtien toimituskulu on 50 € / toimitus elementtien määrästä riippumatta ja koirankoppien 40 € / koppi.

Nouto Postin pakettiautomaatista tai nouto omasta Postista -paketin toimituskulu on 5,90 €. Huomaathan, että toimituksen on oltava seuraavien mittojen mukainen: Nouto Postin pakettiautomaatista-toimitustavan vähimmäismitat 25 cm x 15 cm x 3,5 cm ja maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm, lähetyksen maksimipaino on 33 kg. Nouto omasta Postista -paketin maksimipaino on 33 kg.

Wuf.fi Finland Oy varaa oikeuden muuttaa toimitustapaa tarvittaessa.

MAKSUTAVAT

Wuf.fi Finland Oy -nettikaupassa voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla, laskulla tai osamaksulla. Maksaminen on vaivatonta ja turvallista.

Maksaminen verkkopankissa: Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Voit maksaa seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla OP, Nordea, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken. 
Maksut Visa, Visa Electron, American Express tai MasterCard-korteilla: Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron, American Express tai MasterCard-korteilla,

Wuf.fi Finland Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 1000€ ostoissa. Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.


Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.
Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta.


Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.


Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

VARASTOSTA LOPPUNEET TUOTTEET

Mikäli tilattu Wuf.fi Finland Oy -tuote on loppunut varastosta, pidätetään oikeus korvata se samantasoisella, vastaavalla tuotteella. 

Mikäli vastaavaa tuotetta ei pystytä toimittamaan, asiasta ilmoitetaan asiakkalle joko sähköpostitse tai puhelimitse. Tilaushetkellä varastosta loppuneita tuotteita ei toimiteta jälkitoimituksina. Tilausta ei voi muuttaa (esim. lisätä tuotteita) sen jälkeen, kun se on tehty ja maksettu Wuf.fi Finland Oy -verkkokaupassa.


VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Wuf.fi Finland Oy:n tuotteiden ostaminen on täysin turvallista ja riskitöntä. Kuluttaja-asiakas tekee ostokset 14 päivän avokaupalla, jolloin kaikilla ostetuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. 

Wuf.fi Finland Oy -nettikaupan kautta tilatut tuotteet toimitetaan asiakaspalautuksena suoraan Wuf.fi Finland Oy:lle, jolloin Wuf.fi Finland Oy maksaa palautuksesta/vaihdosta aiheutuneet postikulut. Palautettavan/vaihdettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen ja niiden mukaan on liitettävä täytetty palautuskortti, jonka asiakas tulostaa tilaukseensa mukaan. Löydät palautuslomakkeen tästä linkistä. Maksettujen tuotteiden palautusrahat maksetaan asiakkaan pankkitilille, jolta ne ovat nostettavissa n. kahden viikon kuluttua asiakkaan jätettyä palautuspaketin Postiin. Asiakas täyttää pankkitilinsä numeron palautuskortin tilinumero-kohtaan. 

Ohjeet verkkokaupan kautta ostettujen tuotteiden palauttamiseen: 

  1. Tilauksen mukaan tulostettuun palautuskorttiin merkitään, mikä tuote halutaan vaihtaa tai palauttaa. 
  2. Palautuskorttiin merkitään syy, miksi tuote halutaan palauttaa. Vaihdettaessa esim. tuotteen väriä tai kokoa toimituskuluja ei peritä. Mikäli palautettu tuote halutaan vaihtaa kokonaan uuteen, se käsitellään uutena tilauksena, jolloin peritään myös toimituskulut.
  3. Palautettava/vaihdettava tuote pakataan huolellisesti, jotta se ei vahingoitu matkalla. 
  4. Osoitteeksi pakettiin tulee kirjoittaa ASIAKASPALAUTUS Wuf.fi Finland Oy, Killinkoskentie 23, 34800 Virrat. Palautustunnus on 612442.

Kuljetuksen aikana tavaralle tapahtuneista vaurioista vastaa Posti. Mikäli tavara on rikkoutunut kuljetuksen aikana, voi selvitystä tiedustella Postin edustajalta tavaran luovutushetkellä. Mikäli vahinko huomataan vasta paketin avaamisen jälkeen, asiakas ottaa yhteyttä paketin toimittaneeseen Postiin. 

HINNAT

Kaikki Wuf.fi Finland Oy -tuotteiden hinnat sisältävät voimassaolevan arvolisäveron. Wuf.fi Finland Oy ei vastaa Wuf.fi Finland Oy -verkkokaupan painovirheistä, hintamuutoksista tai tuotteiden loppumisesta.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Wuf.fi Finland Oy käyttää asiakkaidensa henkilötietoja asiakassuhteiden hallinnoimiseen ja omiin markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Mikäli asiakas ei halua tietojaan käytettävän markkinointitarkoituksiin, asiakas tekee siitä kirjallisen pyynnön Wuf.fi Finland Oy:lle asiakaspalvelu@wuf.fi
Wuf.fi Finland Oy ei luovuta asiakkaidensa henkilötietoja edelleen kolmansille osapuolille. 

YLIVOIMAINEN ESTE (FORCE MAJEURE)

Wuf.fi Finland Oy ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Wuf.fi Finland Oy -verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi (force majeure). Emme vastaa siitä, jos tilauksesi ei tule perille tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.