Koirakurssit 2020


Koirakurssit järjestetään myymälän yhteydessä sijaitsevassa treenihallissa (Kuokkamaantie 2). Kursseille tultaessa ohjaajalla pitää olla mukana koiralle PALJON herkullisia pieneksi pilkottuja nameja, mieleinen lelu ja vesikippo.

Kurssimaksut laskutetaan ja lähetetään sähköpostitse.

.

MAANANTAIN KURSSIT:

Pentukurssi  2.11. – 30.11.2020    TÄYNNÄ
maanantaisin klo 17:00-18:00
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 98€

Kurssi on tarkoitettu kaikille alle 8kk:n ikäisille koirille. Pentukurssilla harjoitellaan tärkeitä perustaitoja ja vahvistetaan hyvää vuorovaikutussuhdetta oman pennun kanssa. Kurssilla harjoitellaan mm. kontaktia ohjaajaan, hihnakävelyä, luopumista, luoksetuloa ja kohdetyöskentelyä. Harjoittelun myötä koirasi oppii tärkeitä perustaitoja ja sen on helpompi keskittyä ohjaajaan ympäristön häiriöistä huolimatta.

* *

Rally-tokon alkeiskurssi  2.11. – 30.11.2020    TÄYNNÄ
maanantaisin klo 18:00-19:00
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 98€

Rally-tokon alkeiskurssilla pääset tutustumaan tähän suosittuun harrastuslajiin. Kurssilla pääset oppimaan yhdessä koirasi kanssa lajin perustaitoja ja alokasluokan tehtäviä. Harjoittelemme kurssilla myös lyhyiden ratojen ohjaamista. Kurssi ei vaadi ennakkotietoa lajista.

* *

Nosework alkeiskurssi  2.11. – 30.11.2020    TÄYNNÄ
maanantaisin klo 19:00-21:00
5 harjoituskertaa, 6 koirakkoa 145€

Nosework on laji, jossa koirat työskentelevät hajuaistin avulla ja etsivät niille koulutettua hajua. Alkeiskurssilla opit kouluttamaan koirallesi 1. luokan hajun ja etsimisen alkeet. Saat myös vinkkejä kotiharjoitteluun. Alkeiskurssi sopii kaikille koirille ja ohjaajille. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvita. Kurssilla koirat työskentelevät yksitellen, joten koiran tulisi osata odottaa vuoroaan autossa tai rauhallisesti koulutustilassa näkösermin takana. Kurssin hinta sisältää harjoitushajun (eukalyptus) kotiharjoitteluun. Yksi koulutuskerta kestää n. 2 tuntia.

 

TIISTAIN KURSSIT:

Arjen taidot  3.11. – 1.12.2020    TÄYNNÄ
tiistaisin klo 17:00-18:00
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 83€

Tämä kurssi sopii nuorille ja aikuisille koirille, jotka tarvitsevat harjoitusta erilaisia arjen tilanteita varten. Kurssilla harjoitellaan mm. kontaktia ohjaajaan, häiriöistä luopumista, hihnassa kävelyä, ohittamista, odottamista ja rauhoittumista. Yhteisen tekemisen ja oppimisen avulla yhteistyö koiran ja ohjaajan välillä kehittyy parempaan suuntaan.

* * 

Rally-tokon valmennusryhmä 1, AVO – VOI  3.11. – 1.12.2020    1 VAPAA PAIKKA
tiistaisin klo 18:00-19:00
5 harjoituskertaa, 2 koirakkoa 95€

Ryhmässä harjoitellaan rally-toko kilpailuissa vaadittavia taitoja, eri luokkien kylttitehtävien suorittamista ja tehdään rataharjoituksia ryhmän tason ja toiveiden mukaan. Ryhmä on tarkoitettu alokasluokan suorittaneille koirakoille, jotka tähtäävät avoimeen luokkaan ja voittajaluokkaan.

  

* * * *

Kouluttajana kursseilla toimii Mari Kallio. Mari on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja aktiivinen koiraharrastaja. Mari harrastaa omien koiriensa kanssa jäljestystä, hakua, rally-tokoa, tottelevaisuutta ja nose workiä, ja myös kilpailee useissa eri lajeissa. Mari seuraa aktiivisesti koirien oppimiseen, käyttäytymiseen ja hyvinvointiin liittyvää uusinta tutkimustietoa ja soveltaa sitä omassa koulutuksessaan. Kotona asustavat kelpie Sisu, espanjanvesikoira Pilkku sekä kissa Hyrrä.