Koirakurssit järjestetään Nekalan myymälän yhteydessä sijaitsevassa treenihallissa (Kuokkamaantie 2).

Kurssit maksetaan ennen ensimmäistä osallistumiskertaa Nekalan myymälän kassalle.

Kursseille tultaessa ohjaajalla pitää olla mukana koiralle PALJON herkullisia pieneksi pilkottuja nameja, mieleinen lelu ja vesikippo.

Tämän hetkiset kurssit ovat täyttyneet.

Kaikki kurssit ovat tauolla talvilomaviikon ajan.

.

Arkitaidot-kurssi 11.2.-18.3.2019 (maanantaisin klo 19-20) TAUKO 25.2.!
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 79€
Tämä kurssi sopii nuorille ja aikuisille koirille, jotka tarvitsevat harjoitusta erilaisia arjen tilanteita varten. Kurssilla harjoitellaan mm. kontaktia ohjaajaan, häiriöistä luopumista, hihnassa kävelyä, ohittamista, odottamista ja rauhoittumista. Yhteisen tekemisen ja oppimisen avulla yhteistyö koiran ja ohjaajan välillä kehittyy parempaan suuntaan.

Tarkkiskurssi 11.2.-18.3.2019 (maanantaisin klo 20-21:30) TAUKO 25.2.!
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 89€
Kiihtyykö koirasi helposti nollasta sataan? Räyhääkö se muille koirille? Innostuuko koirasi usein liikaa ja sillä menee helposti "kuppi nurin"? Onko teillä arjessa tilanteita, joissa et tiedä miten ohjaajana pitäisi toimia? Jos tunnistit koirasi edellä olevasta kuvauksesta, tämä kurssi on sopiva juuri teille. Kurssilla harjoitellaan perustaitoja sujuvampaan arkeen ja harjoituksissa edetään yksilöllisesti koiran tahdissa. Ryhmä on tarkoitettu koirille, jotka tarvitsevat tilaa ympärilleen eivätkä ole vielä valmiita tavallisiin ryhmäkoulutuksiin.

Huom! Tarkkiskurssilla koirat odottavat treenivuoroaan autossa!
.

Pentukurssi 12.2.-19.3.2019 (tiistaisin klo 18-19)TAUKO 26.2.!
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 98€
Kurssi on tarkoitettu kaikille alle 8kk:n ikäisille koirille. Pentukurssilla harjoitellaan tärkeitä perustaitoja ja vahvistetaan hyvää vuorovaikutussuhdetta oman pennun kanssa. Kurssilla harjoitellaan mm. kontaktia ohjaajaan, hihnakävelyä, luopumista, luoksetuloa ja kohdetyöskentelyä. Harjoittelun myötä koirasi oppii tärkeitä perustaitoja ja sen on helpompi keskittyä ohjaajaan ympäristön häiriöistä huolimatta.

Rally-tokon alkeet 12.2.-19.3.2019 (tiistaisin klo 19-20) TAUKO 26.2.!
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 98€
Rally-tokon alkeiskurssilla pääset tutustumaan tähän suosittuun harrastuslajiin. Kurssilla pääset oppimaan yhdessä koirasi kanssa lajin perustaitoja ja alokasluokan tehtäviä. Harjoittelemme kurssilla myös lyhyiden ratojen ohjaamista. Kurssi ei vaadi ennakkotietoja lajista.

TOKOn alkeet 12.2.-19.3.2019 (tiistaisin klo 20-21) TAUKO 26.2.!
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 65€
Tottelevaisuuskoulutus eli TOKO on mukavaa yhteistä tekemistä koiran kanssa. Alkeiskurssilla harjoittelemme tottelevaisuuskokeissa tarvittavia taitoja ja alokasluokan liikkeitä. Kurssi ei vaadi ennakkotietoja lajista ja sopii kaikenlaisille koirille ja ohjaajille.

 

.

Kouluttajana kursseilla toimii Mari Kallio. Mari on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja aktiivinen koiraharrastaja. Mari harrastaa omien koiriensa kanssa jäljestystä, hakua, rally-tokoa, tottelevaisuutta ja nose workiä, ja myös kilpailee useissa eri lajeissa. Mari seuraa aktiivisesti koirien oppimiseen, käyttäytymiseen ja hyvinvointiin liittyvää uusinta tutkimustietoa ja soveltaa sitä omassa koulutuksessaan. Kotona asustavat kelpie Sisu, espanjanvesikoira Pilkku sekä kissa Hyrrä.