Uudet koirakurssit alkavat elokuussa 2020.

Ilmoitamme niistä lähiaikoina.

  

*

Rally-tokon ratatreeni-päivät

Ratatreenitunnilla pääset tekemään koirasi kanssa rataharjoituksen, saat siitä palautteen ja halutessasi ideoita jonkin puuttuvan taidon treenaamiseen. Treenikerralla tutustutaan yhdessä rataan ja sen jälkeen tehdään yksi koirakko kerrallaan rataharjoitus. Tämä treenikerta sopii erityisesti yksin treenaaville ja kokeisiin tähtääville koirakoille.  

Treenikerrat järjestetään myymälän yhteydessä sijaitsevassa treenihallissa ja treenikerta maksetaan myymälän kassalle.

.

Koirakurssit

Koirakurssit järjestetään myymälän yhteydessä sijaitsevassa treenihallissa (Kuokkamaantie 2). Kursseille tultaessa ohjaajalla pitää olla mukana koiralle PALJON herkullisia pieneksi pilkottuja nameja, mieleinen lelu ja vesikippo.

.

MAANANTAIN KURSSIT:

 

TIISTAIN KURSSIT:

*************

Kouluttajana kursseilla toimii Mari Kallio. Mari on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja aktiivinen koiraharrastaja. Mari harrastaa omien koiriensa kanssa jäljestystä, hakua, rally-tokoa, tottelevaisuutta ja nose workiä, ja myös kilpailee useissa eri lajeissa. Mari seuraa aktiivisesti koirien oppimiseen, käyttäytymiseen ja hyvinvointiin liittyvää uusinta tutkimustietoa ja soveltaa sitä omassa koulutuksessaan. Kotona asustavat kelpie Sisu, espanjanvesikoira Pilkku sekä kissa Hyrrä.