Rally-tokon ratatreeni-päivät

Ratatreenitunnilla pääset tekemään koirasi kanssa rataharjoituksen, saat siitä palautteen ja halutessasi ideoita jonkin puuttuvan taidon treenaamiseen. Treenikerralla tutustutaan yhdessä rataan ja sen jälkeen tehdään yksi koirakko kerrallaan rataharjoitus. Tämä treenikerta sopii erityisesti yksin treenaaville ja kokeisiin tähtääville koirakoille.

Tiistai 10.3.2020 klo 17-18:   Alokasluokka    20€   (4 koirakkoa)      

Tiistai 24.3.2020 klo 17-18:   Voittajaluokka   20€   (4 koirakkoa)

Treenikerrat järjestetään myymälän yhteydessä sijaitsevassa treenihallissa ja treenikerta maksetaan myymälän kassalle.

Ilmoittaudu heti kouluttajalle mari@vainutaito.fi

.

.

Koirakurssit 2020

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 5.2.2020 klo 9:00 sähköpostilla kouluttajalle: mari@vainutaito.fi

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ennen tätä tulevia ilmoituksia ei huomioida.

Koirakurssit järjestetään myymälän yhteydessä sijaitsevassa treenihallissa (Kuokkamaantie 2). Kurssit maksetaan ennen ensimmäistä osallistumiskertaa myymälän kassalle. Kursseille tultaessa ohjaajalla pitää olla mukana koiralle PALJON herkullisia pieneksi pilkottuja nameja, mieleinen lelu ja vesikippo.

.

MAANANTAIN KURSSIT:


Pentukurssi 17.2. - 16.3.2020, maanantaisin klo 17:00-18:00
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 
98€   TÄYNNÄ

Kurssi on tarkoitettu kaikille alle 8kk:n ikäisille koirille. Pentukurssilla harjoitellaan tärkeitä perustaitoja ja vahvistetaan hyvää vuorovaikutussuhdetta oman pennun kanssa. Kurssilla harjoitellaan mm. kontaktia ohjaajaan, hihnakävelyä, luopumista, luoksetuloa ja kohdetyöskentelyä. Harjoittelun myötä koirasi oppii tärkeitä perustaitoja ja sen on helpompi keskittyä ohjaajaan ympäristön häiriöistä huolimatta.
 

Rally-tokon alkeet 17.2. - 16.3.2020, maanantaisin klo 18:00-19:00
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 98€ 
   TÄYNNÄ

Rally-tokon alkeiskurssilla pääset tutustumaan tähän suosittuun harrastuslajiin. Kurssilla pääset oppimaan yhdessä koirasi kanssa lajin perustaitoja ja alokasluokan tehtäviä. Harjoittelemme kurssilla myös lyhyiden ratojen ohjaamista. Kurssi ei vaadi ennakkotietoja lajista.
 

TOKO alkeet 17.2. - 16.3.2020, maanantaisin klo 19:00-20:00
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 
79€   TÄYNNÄ 

Tottelevaisuuskoulutus eli TOKO on mukavaa yhteistä tekemistä koiran kanssa. Alkeiskurssilla harjoittelemme tottelevaisuuskokeissa tarvittavia taitoja ja alokasluokan liikkeitä. Kurssi ei vaadi ennakkotietoja lajista ja sopii kaikenlaisille koirille ja ohjaajille.


Arkitaidot-kurssi 17.2. - 16.3.2020, maanantaisin klo 20:00-21:00
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 
79€   TÄYNNÄ

Tämä kurssi sopii nuorille ja aikuisille koirille, jotka tarvitsevat harjoitusta erilaisia arjen tilanteita varten. Kurssilla harjoitellaan mm. kontaktia ohjaajaan, häiriöistä luopumista, hihnassa kävelyä, ohittamista, odottamista ja rauhoittumista. Yhteisen tekemisen ja oppimisen avulla yhteistyö koiran ja ohjaajan välillä kehittyy parempaan suuntaan.

 

TIISTAIN KURSSIT:
.

Pentukurssi 18.2. - 17.3.2020, tiistaisin klo 20:00-21:00
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa
98€   TÄYNNÄ

Kurssi on tarkoitettu kaikille alle 8kk:n ikäisille koirille. Pentukurssilla harjoitellaan tärkeitä perustaitoja ja vahvistetaan hyvää vuorovaikutussuhdetta oman pennun kanssa. Kurssilla harjoitellaan mm. kontaktia ohjaajaan, hihnakävelyä, luopumista, luoksetuloa ja kohdetyöskentelyä. Harjoittelun myötä koirasi oppii tärkeitä perustaitoja ja sen on helpompi keskittyä ohjaajaan ympäristön häiriöistä huolimatta.

 

.

Kouluttajana kursseilla toimii Mari Kallio. Mari on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja aktiivinen koiraharrastaja. Mari harrastaa omien koiriensa kanssa jäljestystä, hakua, rally-tokoa, tottelevaisuutta ja nose workiä, ja myös kilpailee useissa eri lajeissa. Mari seuraa aktiivisesti koirien oppimiseen, käyttäytymiseen ja hyvinvointiin liittyvää uusinta tutkimustietoa ja soveltaa sitä omassa koulutuksessaan. Kotona asustavat kelpie Sisu, espanjanvesikoira Pilkku sekä kissa Hyrrä.