Koirakurssit järjestetään Nekalan myymälän yhteydessä sijaitsevassa treenihallissa (Kuokkamaantie 2).

Kurssit maksetaan ennen ensimmäistä osallistumiskertaa Nekalan myymälän kassalle.

Kursseille tultaessa ohjaajalla pitää olla mukana koiralle PALJON herkullisia pieneksi pilkottuja nameja, mieleinen lelu ja vesikippo.
 

Tämänhetkiset kurssit täyttyneet.

Arkitaidot-kurssi 12.11.-10.12. (maanantaisin klo 20-21)
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 79€
Tämä kurssi sopii koirille, jotka tarvitsevat harjoitusta erilaisia arjen tilanteita varten. Kurssilla harjoitellaan mm. kontaktia ohjaajaan, häiriöistä luopumista, hihnassa kävelyä, odottamista ja rauhoittumista. Yhteisen tekemisen kautta yhteistyö koiran ja ohjaajan välillä alkaa kehittymään parempaan suuntaan.

Pentukurssi 13.11.-11.12.2018 (tiistaisin klo 18-19)
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 98€
Kurssi on tarkoitettu kaikille alle 8kk:n ikäisille koirille. Pentukurssilla harjoitellaan tärkeitä perustaitoja ja vahvistetaan hyvää vuorovaikutussuhdetta oman pennun kanssa. Kurssilla harjoitellaan mm. kontaktia ohjaajaan, hihnakävelyä, luopumista, luokse tuloa ja erilaisia temppuja. Harjoittelun myötä koirastasi tulee parempi oppija ja sen on helpompi keskittyä ohjaajaan ympäristön häiriöistä huolimatta.

Rally-tokon alkeet 13.11.-11.12.2018 (tiistaisin klo 19-20)
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 98€
Rally-tokon alkeiskurssilla harjoitellaan rally-tokon pohjataitoja, alokasluokan kylttitehtäviä ja seuraamista alkeista lähtien. Kurssilla harjoitellaan myös lyhyiden ratojen suorittamista. Kurssi ei vaadi ennakkotietoja lajista.

Rally-tokon jatko 13.11.-11.12.2018 (tiistaisin klo 20-21)
5 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 98€
Rally-tokon jatkokurssi sopii alkeiskurssin käyneille koirille ja ohjaajille. Mikäli koiran kanssa on harrastettu esimerkiksi tokoa tai pk-tottista, voit tulla suoraan rally-tokon jatkokurssille. Kurssilla tehdään erilaisia rataharjoituksia, vahvistetaan alokasluokan kylttitehtävien osaamista ja harjoitellaan avoimen luokan kylttitehtäviä.

.

Tutustu TOKOON 26.11.-10.12.2018 (maanantaisin klo 18-19)
3 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 65€
Tottelevaisuuskoulutus eli TOKO on mukavaa yhteistä tekemistä koiran kanssa. Lyhytkurssilla tutustumme TOKO:n alokasluokan liikkeisiin ja harjoittelemme tottelevaisuuden taitoja. Kurssi ei vaadi ennakkotietoja lajista ja sopii kaikenlaisille koirille.

 

Naksutin-kurssi 26.11.-10.12.2018 (maanantaisin klo 19-20)
3 harjoituskertaa, 5 koirakkoa 65€
Naksutin-kurssilla tavoitteena on kehittyä koiran kouluttajana niin, että koira oppii entistä nopeammin ja tehokkaammin asioita, joita sille opetamme. Erilaisten tehtävien avulla opettelemme naksuttimen oikeanlaista ja tehokasta käyttöä sekä oikea-aikaista palkkaamista. Tällä kurssilla koira pääsee käyttämään aivojaan ja ohjaaja löytää uusia kouluttamisen tapoja. Oma naksutin mukaan.

.

Kouluttajana kursseilla toimii Mari Kallio. Mari on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja ja aktiivinen koiraharrastaja. Mari harrastaa omien koiriensa kanssa jäljestystä, hakua, rally-tokoa, tottelevaisuutta ja nose workiä, ja myös kilpailee useissa eri lajeissa. Mari seuraa aktiivisesti koirien oppimiseen, käyttäytymiseen ja hyvinvointiin liittyvää uusinta tutkimustietoa ja soveltaa sitä omassa koulutuksessaan. Kotona asustavat kelpie Sisu, espanjanvesikoira Pilkku sekä kissa Hyrrä.