Seuraavat kurssit alkavat elokuussa.

Tietoa kursseista:

ARKITOTTELEVAISUUS

Arkitottelevaisuus kurssi on tarkoitettu yli 6kk ikäisille koirille, joiden omistajat eivät välttämättä ole kiinnostuneet kilpailutoiminnasta, mutta haluavat koiraansa kontaktia ja tottelevaisuutta. Kurssi sisältää tottelevaisuusharjoitusten lisäksi mm. ihmisten ja koirien ohitusharjoituksia, remmikäytöstaitojen harjoittelua, tervehtimistä, oikea aikaista palkitsemista ja monia arjessa tarvittavien taitojen harjoittelua.

Kaikenkokoisten koirien tulisi osata käyttäytymisen perussäännöt. Tämä kurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille koirille, sillä koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa harjoittelu.

Kurssi sisältää 5 käytännön harjoituskertaa. Kurssille otetaan 5 koirakkoa. Kurssin hinta 79€

 

PENTUKURSSI

Pentukurssille ovat tervetulleita sekä ensimmäisen koiran omistajat, sekä kokeneemmat koiraharrastajat. Kurssi on tarkoitettu 8vko-6kk ikäisille pennuille. Kurssilla harjoitellaan perustottelevaisuuteen liittyviä asioita mm. luoksetuloa, kontaktia, remmissä kävelyä. Kurssilla harjoitellaan arjessa tarvittavia taitoja, kuten toisten koirien ohittamista ja ihmisten tervehtimistä.

Kurssi sisältää 5 käytännön harjoituskertaa. Kurssille otetaan 5 koirakkoa. Kurssin hinta 79€

 

RALLY-TOKON ALKEISKURSSI

Rally-Toko on hauskaa aktivointia. Harrastuksena rally-toko sopii mainiosti kaiken ikäisille ja kokoisille koirille kuin ohjaajille, koiran aktivointiin ja kontaktin ja yhteistyön parantamiseen. Alkeiskurssilla opettelemme rally-tokon alkeita ja alokasluokan kylttejä.

Kurssi sisältää 5 harjoituskertaa. Kurssille otetaan 5 koirakkoa. Kurssin hinta 89€

 

RALLY-TOKON JATKOKURSSI

Rally-tokon jatkokurssilla kerrataan perusasioita ja opetellaan lisää rallyn ratakylttejä. Kurssilla harjoitellaan lisää alokasluokan kylttejä, vahvistetaan koirakon yhteistyötaitoja ja aloitetaan alokas luokan rataharjoittelu.

Kurssi sisältää 5 harjoituskertaa. Kurssille otetaan 5 koirakkoa. Kurssin hinta 89€

 

TEMPPUKURSSI 1

Haluaisitko opettaa koirallesi uuden tempun, mutta et tiedä miten? Tai etkö keksi uusia temppuja? Vai haluatko tarjota koirallesi hyvää aktivointia uusien temppujen parissa? Tämä tiiviskurssi on silloin teitä varten. Temppukurssilla opetellaan temppuja, joista on hyötyä arkielämässä sekä hauskoja temppuja, joilla voi aktivoida koiraasi.

Kurssille otetaan 5 koirakkoa. Kurssi sisältää 3 harjoituskertaa. Kurssin hinta 39€

 

TEMPPUKURSSI 2

Onko temppuvarasto tyhjä? Kaipaatko uusia ideoita?

Temppukurssi 2:lla opetellaan haastavampia temppuja, jotka vaativat koulutuksen perusteiden osaamista niin koiralta kuin omistajaltakin. Tämä kurssi sopii sinulle, joka haluat opettaa koirallesi hauskoja temppuja aktivoidaksesi koiraasi.

Kurssille otetaan 5 koirakkoa. Kurssi sisältää 3 harjoituskertaa. Kurssin hinta 39€

 

NAKSUTINKURSSI

Naksutinkoulutus on eläinten koulutusmetodi, jonka avulla pystytään tarkasti kertomaan koiralle naksuttimen avulla toiminta, jota haluamme vahvistaa. Koulutus perustuu oikea-aikaiseen palkitsemiseen ja palkitsematta jättämisen hyödyntämiseen.

Naksutinkurssilla perehdytään naksuttimen käyttöön ja kuinka sitä voidaan hyödyntää koiran koulutuksessa. Kurssilla opetetaan koiralle naksuttimen merkitys ja opetellaan naksuttimen käyttöä erilaisten tehtävien ja temppujen avulla. Naksutinkurssi soveltuu kaiken ikäisille koirille.

Kurssi sisältää 4 käytännönkertaa. Kurssille otetaan 5 koirakkoa. Kurssin hinta 69€ (sis. naksuttimen)

 

AKTIVOINTIKURSSI

Tuntuuko, että koirasi kaipaa virikkeitä ja aktivointia? Aktivointikurssi sopii juuri sinulle ja koirallesi, joka haluat tarjota koirallesi erilaisia aktivointitapoja ja virikkeistää koiraasi sen lajityypillisellä tavalla. Mikäli ideat uupuvat, tule hakemaan niitä tältä kurssilta. Kurssi sopii kaiken ikäisille koirille pennuista senioreihin.

Kurssi sisältää 3 kertaa ja kurssille otetaan 5 koirakkoa. Hinta 49€

 

REMMIKÄYTÖSKURSSI

Onko remmin toisessa päässä höyryveturin lailla eteenpäin vetävä koira? Tai haukutaanko teillä kaikki vastaantulijat? Onko lenkkeilystä tullut epämiellyttävää ja lenkille lähteminen tuntuu joka kerta vaikeammalta? Remmikäytöskurssilla opetamme koiralle hallitun tavan kävellä remmissä sekä ohittamaan muita koiria haukkumatta ja vetämättä.

Kurssi sisältää 4 käytännönkertaa ja kurssille otetaan 5 koirakkoa. Kurssin hinta 79€.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kouluttajanamme toimii Emmi, jolla on laaja yli kymmenen vuoden koiran koulutus tausta. Pohjakoulutukseltaan Emmi on Koiranomi, eli monipuolinen koira-ammattilainen. Myöhemmin taitoa on kartuttunut eläinten oppismispsykologiasta ja eläintenkoulutustekniikasta, sekä tällä hetkellä Emmi opiskelee Tampereen Yliopistossa käyttäytymisnanalyysiperusteisessa eläinkouluttaja koulutuksessa. 

Emmin erikoisosaamista on koirien käytösongelmat ja hän on työskennellyt tavallisten koiranomistajien apuna arjen pienissä ja suurissa haasteissa. Emmin koulutusperiaatteiden lähtökohtana on koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi ja koulutuksissa keskitytään omistajan ja koiran välisen suhteen luomiseen ja opetellaan ymmärtämään koiran käyttäytymistä. Kotona Emmillä on australiankelpie Hans, jonka kanssa harrastetaan monipuolisesti eri koiraharrastuslajeja, sekä novascotiannoutajan pentu Brio, joka vasta opettelee arjen taitoja.