Tervetuloa uudistettuun verkkokauppaamme! Verkkokauppamme on vielä työn alla, päivitämme sivuja sekä laajennamme tuotevalikoimaa parhaillaan!

Koirakurssit Nekalassa!

Tämän hetkiset kurssit ovat täyttyneet. Seuraavat kurssit alkavat viikolla 20,
lisätietoa myöhemmin!

 

Kaikki kurssit alkavat viikolla 15:

Tiistaisin
Klo 17-18 Arkitottelevaisuus
Klo 18-19 Arkitottelevaisuus

Keskiviikkoisin
Klo 17-18 Pentukurssi
Klo 18-19 Rally-toko alkeiskurssi

Perjantaisin
Klo 17-18 Rally-toko alkeiskurssi
Klo 18-19 Temppukurssi

Tietoa kursseista:

ARKITOTTELEVAISUUS 79€

Arkitottelevaisuus kurssi on tarkoitettu yli 6kk ikäisille koirille, joiden omistajat eivät välttämättä ole kiinnostuneet kilpailutoiminnasta, mutta haluavat koiraansa kontaktia ja tottelevaisuutta. Kurssi sisältää tottelevaisuusharjoitusten lisäksi mm. ihmisten ja koirien ohitusharjoituksia, remmikäytöstaitojen harjoittelua, tervehtimistä, oikea aikaista palkitsemista ja monia arjessa tarvittavien taitojen harjoittelua.

Kaikenkokoisten koirien tulisi osata käyttäytymisen perussäännöt. Tämä kurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille koirille, sillä koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa harjoittelu.

Kurssi sisältää 5 käytännön harjoituskertaa. Kurssille otetaan 5 koirakkoa.

 

PENTUKURSSI 79€

Pentukurssille ovat tervetulleita sekä ensimmäisen koiran omistajat, sekä kokeneemmat koiraharrastajat. Kurssi on tarkoitettu 8vko-6kk ikäisille pennuille. Kurssilla harjoitellaan perustottelevaisuuteen liittyviä asioita mm. luoksetuloa, kontaktia, remmissä kävelyä. Kurssilla harjoitellaan arjessa tarvittavia taitoja, kuten toisten koirien ohittamista ja ihmisten tervehtimistä.

Kurssi sisältää 5 käytännön harjoituskertaa. Molemmille kursseille otetaan 6 koirakkoa.

 

RALLY-TOKON ALKEISKURSSI 89€

Rally-Toko on hauskaa aktivointia. Harrastuksena rally-toko sopii mainiosti kaiken ikäisillä ja kokoisille koirille kuin ohjaajille, koiran aktivointiin ja kontaktin ja yhteistyön parantamiseen. Alkeiskurssilla opettelemme rally-tokon alkeita ja alokasluokan kylttejä.

Kurssi sisältää 5 harjoituskertaa. Molemmille kursseille otetaan 5 koirakkoa.

 

TEMPPUKURSSI (1) 39€ 

Haluaisitko opettaa koirallesi uuden tempun, mutta et tiedä miten? Tai etkö keksi uusia temppuja? Vai haluatko tarjota koirallesi hyvää aktivointia uusien temppujen parissa? Tämä tiiviskurssi on silloin teitä varten. Temppukurssilla opetellaan temppuja, joista on hyötyä arkielämässä sekä hauskoja temppuja, joilla voi aktivoida koiraasi.

Kurssi sisältää 3 harjoituskertaa. Kurssille otetaan 5 koirakkoa.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kouluttajanamme toimii Emmi, jolla on laaja yli kymmenen vuoden koiran koulutus tausta. Pohjakoulutukseltaan Emmi on Koiranomi, eli monipuolinen koira-ammattilainen. Myöhemmin taitoa on kartuttunut eläinten oppismispsykologiasta ja eläintenkoulutustekniikasta, sekä tällä hetkellä Emmi opiskelee Tampereen Yliopistossa käyttäytymisnanalyysiperusteisessa eläinkouluttaja koulutuksessa. 

Emmin erikoisosaamista on koirien käytösongelmat ja hän on työskennellyt tavallisten koiranomistajien apuna arjen pienissä ja suurissa haasteissa. Emmin koulutusperiaatteiden lähtökohtana on koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi ja koulutuksissa keskitytään omistajan ja koiran välisen suhteen luomiseen ja opetellaan ymmärtämään koiran käyttäytymistä. Kotona Emmillä on australiankelpie Hans, jonka kanssa harrastetaan monipuolisesti eri koiraharrastuslajeja, sekä novascotiannoutajan pentu Brio, joka vasta opettelee arjen taitoja.