Loppuvuoden Agility-kurssit ovat täynnä.

Agilitykurssimme pidetään Nekalan myymälän yhteydessä sijaitsevassa treenitilassa! (Kuokkamaantie 2, 33800 Tampere). Koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa, eikä saa olla koira-aggressiivinen. Kurssille tultaessa ohjaajalla tulee olla mukana: naksutin, koiralle nameja ja mielekäs lelu ja koiralle vettä ja vesikippo.

***************************************************

Jatkokurssi 1: Keskiviikkoisin klo 17:30-18:30
6 harjoituskertaa 13.11.-18.12.2019
Ryhmäkoko: 5 koirakkoa 115€

Kurssi soveltuu vähintään agilityn alkeiskurssin tai vastaavat taidot omaaville koirille, mutta myös hieman pidempään harrastaneille. Jatkokurssilla tehdään pieniä ratapätkiä koirakon tason mukaisesti, perehdytään koiran esteosaamiseen ja syvennetään osaamista jo opittuihin esteisiin sekä ohjaamisen perusteisiin ja ohjaustekniikoihin lyhyillä ratapätkillä. Lisäksi vahvistetaan koiran motivaatiota ja estefokusta.

***************************************************

Alkeiskurssi 1: Keskiviikkoisin klo 18:30-19:30
6 harjoituskertaa 13.11.-18.12.2019
Ryhmäkoko: 5 koirakkoa 115€

Kurssilla harjoitellaan agilityn perustaitoja sekä koiralle että ohjaajalle. Opetellaan esteiden turvallista suorittamista, etenemistä esteillä ja tutustutaan perusohjaustekniikoihin. Kurssilla myös käydään lävitse koiran kehonhallintaa tukevia harjoituksia, jotka myös kehittävät 
agilityssä vaadittavia taitoja. Harjoituksissa huomioidaan koiran ikä ja sen asettamat rajoitteet.

***************************************************

Jatkokurssi: Keskiviikkoisin klo 19:30-20:30
6 harjoituskertaa 13.11.-18.12.2019
Ryhmäkoko: 5 koirakkoa 115€

Kurssi soveltuu agilityn alkeiskurssin tai vastaavat taidot omaaville koirille (huom: mikäli koiran alkeiskurssista on kulunut yli 6kk, eikä koirakko ole harjoitellut ohjatuissa treeneissä tämän jälkeen ks. alkeiskurssi). Kurssilla jatketaan siitä mihin alkeiskurssilla jäätiin, edelleen perehdytään koiran esteosaamiseen ja syvennetään osaamista jo opittuihin esteisiin, syvennytään enemmän ohjaamisen perusteisiin ja ohjaustekniikoihin lyhyillä ratapätkillä, vahvistetaan koiran motivaatiota ja estefokusta.

***************************************************

AGILITY KILPAILEMAAN AIKOVAT / KILPAILEVAT

Torstaisin 24.10.-19.12.  9 kertaa, ryhmäkoko 4 koiraa.

.

Ryhmä 2 klo 18-19
Ryhmä 3 klo 19-20
Ryhmä 4 klo 20-21

Kurssi soveltuu agilityn jatko 2 -kurssin käyneille tai vastaavat taidot omaaville koirakoille tai jo agilityssä kisaamassa oleville koirakoille. Kurssilla harjoitellaan yksilöllisesti, eli kurssilla olevat koirakot saattavat tehdä eri harjoitteita. Kurssilla harjoitellaan eri agilityn ohjaustekniikoita, syvennytään radanlukutaitoon sekä sen suorittamiseen.

Kurssille tultaessa ohjaajalla täytyy olla mukana: nameja, lelu sekä vesikippo.

Kurssi maksetaan myymälän kassalle. Kurssin hinta 179€.

************************************************

Kouluttajana kursseilla toimii Kati Dahlström. Kati on osallistunut useisiin eri agilityn seminaareihin ja koulutuksiin niin kotimaisten kuin ulkomaisten huippukouluttajien johdolla ja käynyt myös useita eri luentoja mm. koiran motivointiin, lihashuoltoon ja ohjaajan psyykkisen valmentautumiseen liittyen. Katilla on yksi valkoinen länsiylämaanterrieri Vii ja bordercolliet Tuju, Let ja Navi. Kati on kisannut agilityssä 10 vuotta ja nykyinen kisakoira on Let.

Kouluttaja Kati             Treenihalli Nekala