Agility 2020 loppuvuosi

*

Agility kurssimme pidetään myymälän yhteydessä sijaitsevassa treenitilassa! Koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa, eikä saa olla koira-aggressiivinen. Kurssille tultaessa ohjaajalla tulee olla mukana: naksutin, koiralle nameja ja mielekäs lelu ja koiralle vettä ja vesikippo.

Kurssimaksut laskutetaan ja lähetetään sähköpostitse.

  

KESKIVIIKKO:

Alkeiskurssi Keskiviikkoisin klo 17:30-18:30   TÄYNNÄ
8 harjoituskertaa 21.10.-9.12.2020
Ryhmäkoko: 5 koirakkoa 159,00 €

Kurssilla harjoitellaan agilityn perustaitoja sekä koiralle että ohjaajalle. Opetellaan esteiden turvallista suorittamista, etenemistä esteillä ja tutustutaan perusohjaustekniikoihin. Kurssilla myös käydään lävitse koiran kehonhallintaa tukevia harjoituksia, jotka myös kehittävät agilityssä vaadittavia taitoja. Harjoituksissa huomioidaan koiran ikä ja sen asettamat rajoitteet.

************************************************

Jatkokurssi Keskiviikkoisin
8 harjoituskertaa 21.10.-9.12.2020
Ryhmäkoko: 5 koirakkoa 159,00 €

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä kellonajan (ryhmän), joka sinulle sopii, jolloin ryhmäpaikan saaminen on varmempaa.

Ryhmä 1 klo 18:30-19:30   TÄYNNÄ
Ryhmä 2 klo 19:30-20:30   TÄYNNÄ

Kurssi soveltuu agilityn alkeiskurssin tai vastaavat taidot omaaville koirille (paitsi jos koiran alkeiskurssista on kulunut yli 6kk, eikä koirakko ole harjoitellut ohjatuissa treeneissä tämän jälkeen). Kurssilla jatketaan siitä mihin alkeiskurssilla jäätiin, edelleen perehdytään koiran esteosaamiseen ja syvennetään osaamista jo opittuihin esteisiin, syvennytään enemmän ohjaamisen perusteisiin ja ohjaustekniikoihin lyhyillä ratapätkillä, vahvistetaan koiran motivaatiota ja estefokusta.

************************************************

  

Kouluttajana kursseilla toimii Kati Dahlström. Kati on osallistunut useisiin eri agilityn seminaareihin ja koulutuksiin niin kotimaisten kuin ulkomaisten huippukouluttajien johdolla ja käynyt myös useita eri luentoja mm. koiran motivointiin, lihashuoltoon ja ohjaajan psyykkisen valmentautumiseen liittyen. Katilla on yksi valkoinen länsiylämaanterrieri Vii ja bordercolliet Tuju, Let ja Navi. Kati on kisannut agilityssä 10 vuotta ja nykyinen kisakoira on Let.

Kouluttaja Kati