ZI59484

ZiwiPeak Kana 400g, kissanruoka

Toimituskulut alk. 5,90 €

Saatavuustiedot:

Myymälä: 6
Verkkokauppa: 25

14,90 €

37,25 €/kg

(sis. ALV 14%.)

Määrä: kpl


Ainutlaatuinen täysravinto kissoille, joka sopii kaikille roduille, jokaiseen elämänvaiheeseen. 96% kanaa, sisäelimiä sekä Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkaa sisältävä, hellästi ilmakuivattu, herkullinen ja luonnollinen täysravinto kissoille. Ziwipeak ei sisällä kissan elimistössä kehnosti sulavia ainesosia (viljoja, maissia, vehnää, riisiä, soijaa, perunaa tai bataattia).

Uudessa-Seelannissa valmistettu kissanruoka on turvallinen ja terveellinen täysravinto. Se sisältää vain yhden korkealaatuisen proteiininlähteen ja sopii siksi erityisesti kissoille, jotka eivät siedä punaista lihaa ruokavaliossaan. Ziwi Peak kissanruoan raaka-aineina käytetään ainoastaan paikallisia, vapaasti ulkoilevia kanoja, joiden kasvatuksessa ei ole käytetty pakkoruokintaa, hormoneja, kemikaaleja tai kasvunedistäjiä, mikä takaa parhaan mahdollisen lihan laadun. Runsaasti sisäelimiä sisältävä ruoka takaa tauriinin sekä Omega-3 ja Omega-6 rasvahappojen saannin, edistää nivelten hyvinvointia sekä kissan liikkuvuutta.

Ilmakuivattu liha sisältää lähes kaikki samat luonnolliset proteiinit, ravintoaineet sekä vitamiinit kuin raakaruokakin, mutta taudinaiheuttajat kuten salmonella ja listeria eliminoituvat kypsennysvaiheessa. Merilevää käytetään luonnollisena vitamiinien sekä mineraalien lähteenä. 
Huolellisesti valmistettu täysravinto ei sisällä lainkaan väri- tai makuaineita, herneproteiinia, antibiootteja, kasvunedistäjiä, lihatuotannon sivutuotteita, kiinalaisia raaka-aineita, halpoja täyteaineita, etoksikiiniä tai glyseriiniä, vaan siihen on käytetty ainoastaan terveellisiä ja tarkoin valittuja raaka-aineita.

Ruoka pakataan pieninä erinä kerrallaan, jotta pakkaukseen saataisiin ainoastaan tuoreita aineksia ja se on pakattu näppärän kokoiseen pakkaukseen, jonka saa helposti avattua ja suljettua jälleen ilmatiiviisti. Tuote tulisi käyttää noin kahdeksan viikon aikana avaamisesta. Säilötty luonnollisesti tokoferolisekoituksella.


Ravintoaineet: Raakavalkuainen 44%, raakarasva 36%, kuitu 1%, kosteus 8%, tuhka 10%. 
Sisältö: 93% kanaa: liha, maksa, sydän, luu. Uuden-Seelannin viherhuulisimpukka (3%), lesitiini, sikuri-inuliini, mineraalit (dikaliumfosfaatti, magnesiumsulfaatti, sinkki-aminohappoyhdiste, kupari-aminohappoyhdiste, rauta-aminohappoyhdiste, mangaani-aminohappoyhdiste, natriumseleniitti) ja vitamiinit (koliinikloridi, tiamiini, pyridoksiinihydrokloridi, foolihappo, D3-vitamiini) kuivattu merilevä, merisuola, DL-metioniini, tauriini. 
Lisäaineet: Sodiumkloriitti 2700 mg/kg, DL-metioniini 770 mg/kg, sinkki-aminohappoyhdiste 130 mg/kg, kupari-aminohappoyhdiste 67 mg/kg, rauta-aminohappoyhdiste 64 mg/kg, mangaani-aminohappoyhdiste 25 mg/kg, natriumseleniitti 8 mg/kg, D3-vitamiini 36 IU/kg. 
Energiaa 5500 kcal/kg tai 312 kcal ME/kauha (sisältyy pakkaukseen).

Tuotekoodi: ZI59484

Valmistaja: Ziwipeak