ZI59440

ZiwiPeak koira Uuden-Seelannin lammas 390g

Toimituskulut alk. 5,90 €

Saatavuustiedot:

Myymälä: 8
Verkkokauppa: 172

4,90 €

12,57 €/kg

(sis. ALV 14%.)

Määrä: kpl


91% lihaa, sisäelimiä sekä Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkaa sisältävä Ziwi Peak märkäruoka houkuttelee myös nirsonkin koiran kupin äärelle! Uudessa-Seelannissa valmistettu täysravinto on täydellinen vaihtoehto erityisesti ruoka-aine yliherkkyyksistä kärsiville koirille.
Vastuullisesti kasvatettu lammas on erinomainen proteiininlähde, sillä se on korkealaatuista ja maistuvaa.

Tuotteessa ei ole viljoja, maissia, vehnää, riisiä tai soijaa, perunaa tai bataattia, sokeria, renderöityjä lihoja, lihajauhoja, keinotekoisia maku- tai väriaineita, antibiootteja, hormoneja tai kasvunedistäjiä, natriumtripolyfosfaattia, probyleeniglykolia, etoksikiiniä, karrageenia, glyseriiniä tai gelatiineja.

Nivelten hyvinvointia edistävät glukosamiini sekä kondroitiinisulfaatti on peräisin Uuden-Seelannin viherhuulisimpukasta. Luonnollisena vitamiinien sekä mineraalien lähteenä käytetään merilevää. 
Lyhyt ja ytimekäs resepti kertoo huolella valituista raaka-aineista sekä siitä ettei sekaan ole lisätty mitään ylimääräistä.

Ziwi Peak koiranruoka pakataan aina pieninä erinä kerrallaan, jotta pakkaukseen saataisiin ainoastaan tuoreita aineksia. Pakkaus ei myöskään sisällä BPA-suojakalvoa. 
Säilytä avattu tuote jääkaapissa. Käytä viikon sisällä avaamisesta.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 9,5%, raakarasva 6,5%, kuitu 0,5%, koskeus 77,5%, tuhka 2%.

Koostumus: Lammas: liha, maksa, keuhko, munuaiset, maha, sydän, luu. Kikherne, Uuden-Seelannin viherhuulisimpukka, kuivattu merilevä, vitamiinit ja mineraalit.

Lisäaineet: Natriumkloridi 770 mg/kg, sinkkiaminohappoyhdiste 150 mg/kg, kupariaminohappoyhdiste 37 mg/kg, seleenihiiva 29 mg/kg, magnesiumaminohappoyhdiste 17 mg/kg.

Energiaa 1000 kcal/kg.

Tuotekoodi: ZI59440

Valmistaja: Ziwipeak