ZI5943

ZiwiPeak Uuden-Seelannin makrilli & lammas

Toimituskulut alk. 5,90 €


Määrä: kpl

alkaen 2,20 €

Maukas kissan täysravinto, jossa on 93% kalaa, lihaa, sisäelimiä ja Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkaa. Sopii kaikille kissoille kaikkiin elämänvaiheisiin. Vain korkealaatuisia proteiininlähteitä sisältävä luonnollinen märkäruoka kissoille, joka huomioi kissan biologiset tarpeet ja edistää virtsateiden terveyttä. Sopii erityisen hyvin lemmikeille, joilla on allergioita tai yliherkkyyksiä, ongelmia ylipainon kanssa tai joiden ruokavalio vaatii korkeampaa Omega-rasvahappojen määrää ja/tai vähärasvaisuutta.

Uudessa-Seelannissa valmistettu kissanruoka käyttää reseptissään ainoastaan paikallisia, vapaasti laiduntaneita, vastuullisesti pyydettyjä sekä kasvatettuja eläimiä proteiininlähteenään. Huolellisella reseptillä valmistettu täysravinto parantaa liikkuvuutta sekä nivelten hyvinvointia, ja ylläpitää ihon sekä turkin terveyttä. Ruoassa käytetty mahalaukku on päässyt reseptiin myönteisten vaikutustensa vuoksi, sillä se parantaa maistuvuutta sekä edistää ruuansulatuksen toimivuutta. Nivelten hyvinvointia edistävät glukosamiini sekä kondroitiinisulfaatti on peräisin Uuden-Seelannin viherhuulisimpukasta ja luonnollisena vitamiinien sekä mineraalien lähteenä käytetään merilevää.

Lyhyt ja ytimekäs resepti koostuu huolella valituista raaka-aineista, eikä sekaan ole lisätty mitään ylimääräistä vaan sisältö on viljaton, maissiton, vehnätön, riisitön ja soijaton. Tuote ei myöskään sisällä perunaa tai bataattia, sokeria, renderöityjä lihoja, lihajauhoja, keinotekoisia maku- tai väriaineita, antibiootteja, hormoneja tai kasvunedistäjiä, natriumtripolyfosfaattia, probyleeniglykolia, etoksikiiniä, karrageenia, glyseriiniä tai gelatiineja. 
Ei BPA-suojakalvoa.

Avattuasi tuotteen säilytä se jääkaapissa ja käytä viikon kuluessa avaamisesta.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen: 10%, raakarasva: 6%, kuitu: 0,5%, kosteus 77,5%, tuhka 2%.

Koostumus: Makrilli, lammas: keuhko, maksa, liha, maha, sydän, munuainen, luu. Kikherne, Uuden-Seelannin viherhuulisimpukka, kuivattu merilevä, vitamiinit ja mineraalit.

Lisäaineet: Sinkkiaminohappoyhdiste 89 mg/kg, kupariaminohappoyhdiste 20 mg/kg, magnesiumaminohappoyhdiste 18 mg/kg, D3-vitamiini 11 IU/kg.

Energiaa: 1000 kcal/kg.

Tuotekoodi: ZI5943

Valmistaja: Ziwipeak