ZI59417

ZiwiPeak Makrilli & Lammas 400g, kissanruoka

Toimituskulut alk. 5,90 €

Saatavuustiedot:

Myymälä: 2
Verkkokauppa: 7

16,50 €

14,85 €

37,11 €/kg

(sis. ALV 14%.)

Määrä: kpl


Ainutlaatuinen täysravinto kissoille, joka sopii kaikille roduille, jokaiseen elämänvaiheeseen. 96% kalaa, lihaa, sisäelimiä sekä Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkaa sisältävä, hellästi ilmakuivattu, herkullinen ja luonnollinen täysravinto kissoille. Ziwipeak ei sisällä kissan elimistössä kehnosti sulavia ainesosia (viljoja, maissia, vehnää, riisiä, soijaa, perunaa tai bataattia).

Uudessa-Seelannissa valmistettu kissanruoka on turvallinen ja terveellinen täysravinto. Se sisältää vain korkealaatuisia proteiininlähteitä ja sopii siksi erityisesti kissoille, jotka kärsivät ruoka-aineyliherkkyyksistä, mutta se soveltuu myös painonhallintaan. Ziwi Peak kissanruoan raaka-aineina käytetään ainoastaan vapaana laiduntaneita eläimiä sekä vastuullisesti pyydettyä makrillia. Runsaasti sisäelimiä sisältävä ruoka takaa tauriinin sekä Omega-3 ja Omega-6 rasvahappojen saannin, edistää nivelten hyvinvointia sekä kissan liikkuvuutta.

Ilmakuivattu liha sisältää lähes kaikki samat luonnolliset proteiinit, ravintoaineet sekä vitamiinit kuin raakaruokakin. Merilevää käytetään luonnollisena vitamiinien sekä mineraalien lähteenä. 
Huolellisesti valmistettu täysravinto ei sisällä lainkaan väri- tai makuaineita, herneproteiinia, antibiootteja, kasvunedistäjiä, lihatuotannon sivutuotteita, kiinalaisia raaka-aineita, halpoja täyteaineita, etoksikiiniä tai glyseriiniä, vaan siihen on käytetty ainoastaan terveellisiä ja tarkoin valittuja raaka-aineita.

Ruoka pakataan pieninä erinä kerrallaan, jotta pakkaukseen saataisiin ainoastaan tuoreita aineksia ja se on pakattu näppärän kokoiseen pakkaukseen, jonka saa helposti avattua ja suljettua jälleen ilmatiiviisti. Tuote tulisi käyttää noin kahdeksan viikon aikana avaamisesta. Säilötty luonnollisesti tokoferolisekoituksella.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 47%, raakarasva 30%, kuitu 1%, kosteus 8%, tuhka 10%. 
Sisältö: 93% Makrilli, lammas: liha, sydän, maha, maksa, keuhko, munuainen, luu. Uuden-Seelannin viherhuulisimpukka (3%), lesitiini, sikuri-inuliini, mineraalit (dikaliumfosfaatti, magnesiumsulfaatti, sinkki-aminohappoyhdiste, kupari-aminohappoyhdiste, rauta-aminohappoyhdiste, mangaani-aminohappoyhdiste, natriumseleniitti) ja vitamiinit (koliinikloridi, tiamiini, pyridoksiinihydrokloridi, foolihappo, D3-vitamiini) kuivattu merilevä, merisuola, DL-metioniini, tauriini. 
Lisäaineet: Sodiumkloriitti 2700 mg/kg, DL-metioniini 770 mg/kg, sinkki-aminohappoyhdiste 130 mg/kg, kupari-aminohappoyhdiste 67 mg/kg, rauta-aminohappoyhdiste 64 mg/kg, mangaani-aminohappoyhdiste 25 mg/kg, natriumseleniitti 8 mg/kg, D3-vitamiini 36 IU/kg. 
Energiaa 4800 kcal/kg tai 273 kcal ME/kauha (sisältyy pakkaukseen).

Tuotekoodi: ZI59417

Valmistaja: Ziwipeak