ZI5941

ZiwiPeak koira ilmakuivattu makrilli & lammas

Toimituskulut alk. 5,90 €


Määrä: kpl

alkaen 19,90 €

ZiwiPeak Dog ilmakuivattu ruoka sisältää 98% lihaa, sisäelimiä ja Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkaa. Hellästi ilmakuivattu, herkullinen ja luonnollinen täysravinto, joka sopii kaikille koirille, jokaiseen elämänvaiheeseen.

Uudessa-Seelannissa valmistettu koiranruoka on turvallinen ja terveellinen täysravinto, sillä se sisältää korkealaatuisia proteiininlähteitä ja sopii siksi erityisesti yliherkkyyksistä tai allergioista kärsiville koirille, sekä myös painonhallintaan Koostumukseltaan ruoka muistuttaa ilmakuivattuja lihapaloja. Ziwi Peak koiranruoan raaka-aineina käytetään ainoastaan paikallisia, vapaana laiduntaneita elämiä sekä vastuullisesti pyydettyä makrillia.

Ruoka sisältää kaiken sen mitä koirasi tarvitsee - runsaasti energiaa sisältävä ravinto ylläpitää ihon sekä turkin terveyttä ja edistää koiran hyvinvointia mm. tehostamalla ruuansulatusta ja parantamalla koiran liikkuvuutta. Tuotteessa käytetään merilevää luonnollisena vitamiinien sekä mineraalien lähteenä ja nivelten hyvinvointia edistävät glukosamiini sekä kondroitiinisulfaatti Uuden-Seelannin viherhuulisimpukasta.

Huolellisesti valmistettu täysravinto ei sisällä väri- tai säilöntäaineita, viljoja, maissia, vehnää, riisiä tai soijaa, perunaa tai bataattia, herneproteiinia, antibiootteja, kasvunedistäjiä, lihatuotannon sivutuotteita, kiinalaisia raaka-aineita, halpoja täyteaineita, etoksikiiniä tai glyseriiniä, vaan siihen on käytetty ainoastaan terveellisiä ja tarkoin valittuja raaka-aineita. Ruoka pakataan pieninä erinä kerrallaan, jotta pakkaukseen saataisiin ainoastaan tuoreita aineksia ja se on pakattu näppärän kokoiseen pakkaukseen, jonka saa helposti avattua ja suljettua jälleen ilmatiiviisti. Tuote tulisi käyttää noin kahdeksan viikon aikana avaamisesta. Säilötty luonnollisesti tokoferolisekoituksella.

Sisältö: Makrilli & lammas (95%): liha, sydän, maksa, maha, munuaiset, keuhko, luu. Uuden-Seelannin viherhuulisimpukka, sikuri-inuliini, kuivattu merilevä, merisuola, vitamiinit (E-vitamiini, B1-vitamiini, D3-vitamiini, foolihappo) ja mineraalit (Kaliumvetykarbonaatti, sinkki-aminohappoyhdiste, kupari-aminohappoyhdiste, seleenihiiva, mangaani-aminohappoyhdiste), persilja.

Lisäaineet: Sodiumkloriitti 2700 mg/kg, sinkki-aminohappoyhdiste 380 mg/kg, kupari-aminohappoyhdiste 66 mg/kg, seleenihiiva 45 mg/kg, mangaani-aminohappoyhdiste 36 mg/kg, D3-vitamiini 26 IU/kg.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 50%, raakarasvat 30%, raakakuitu 1%, kosteus 10%, tuhka 6%, kondroitiinisulfaatti 1300 mg/kg. 
Energiaa 4800 kcal/kg tai noin 273 kcal/kauhallinen (sisältyy pakkaukseen).

Tuotekoodi: ZI5941

Valmistaja: Ziwipeak