ZI5905

ZiwiPeak koira ilmakuivattu lammas

Toimituskulut alk. 5,90 €


Määrä: kpl

19,95 €

alkaen 17,96 €

ZiwiPeak Dog ilmakuivattu ruoka sisältää 98% lihaa, sisäelimiä ja Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkaa. Hellästi ilmakuivattu, herkullinen ja luonnollinen täysravinto, joka sopii kaikille koirille, jokaiseen elämänvaiheeseen.

Uudessa-Seelannissa valmistettu koiranruoka on turvallinen ja terveellinen täysravinto, sillä se sisältää yhden korkealaatuisen proteiininlähteen ja sopii siksi erityisesti yliherkkyyksistä tai allergioista kärsiville koirille. Koostumukseltaan ruoka muistuttaa ilmakuivattuja lihapaloja. Ziwi Peak koiranruoan raaka-aineina käytetään ainoastaan paikallisia, vapaana laiduntaneita sekä vastuullisesti kasvatettuja eläimiä.

Ruoka sisältää kaiken sen mitä koirasi tarvitsee - runsaasti energiaa sisältävä ravinto ylläpitää ihon sekä turkin terveyttä ja edistää koiran hyvinvointia mm. tehostamalla ruuansulatusta ja parantamalla koiran liikkuvuutta. Tuotteessa käytetään merilevää luonnollisena vitamiinien sekä mineraalien lähteenä ja nivelten hyvinvointia edistävät glukosamiini sekä kondroitiinisulfaatti Uuden-Seelannin viherhuulisimpukasta.

Huolellisesti valmistettu täysravinto ei sisällä väri- tai säilöntäaineita, viljoja, maissia, vehnää, riisiä tai soijaa, perunaa tai bataattia, herneproteiinia, antibiootteja, kasvunedistäjiä, lihatuotannon sivutuotteita, kiinalaisia raaka-aineita, halpoja täyteaineita, etoksikiiniä tai glyseriiniä, vaan siihen on käytetty ainoastaan terveellisiä ja tarkoin valittuja raaka-aineita. Ruoka pakataan pieninä erinä kerrallaan, jotta pakkaukseen saataisiin ainoastaan tuoreita aineksia ja se on pakattu näppärän kokoiseen pakkaukseen, jonka saa helposti avattua ja suljettua jälleen ilmatiiviisti. Tuote tulisi käyttää noin kahdeksan viikon aikana avaamisesta. Säilötty luonnollisesti tokoferolisekoituksella.

Sisältö: Lammas (95%): liha, sydän, maksa, maha, munuaiset, keuhko, luu. Uuden-Seelannin viherhuulisimpukka, sikuri-inuliini, kuivattu merilevä, merisuola, vitamiinit (E-vitamiini, B1-vitamiini, D3-vitamiini, foolihappo) ja mineraalit (Kaliumvetykarbonaatti, sinkki-aminohappoyhdiste, kupari-aminohappoyhdiste, seleenihiiva, mangaani-aminohappoyhdiste), persilja.

Lisäaineet: Sodiumkloriitti 2700 mg/kg, sinkki-aminohappoyhdiste 380 mg/kg, kupari-aminohappoyhdiste 66 mg/kg, seleenihiiva 45 mg/kg, mangaani-aminohappoyhdiste 36 mg/kg, D3-vitamiini 26 IU/kg.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 40%, raakarasvat 39%, raakakuitu 1%, kosteus 10%, tuhka 6%. 
Energiaa 5600 kcal/kg tai noin 318 kcal/kauhallinen (sisältyy pakkaukseen).

Tuotekoodi: ZI5905

Valmistaja: Ziwipeak