ZERO DC VALJAS

Zero DC Short valjaat

Toimituskulut alk. 5,90 €Määrä: kpl

alkaen 49,95 €

Monikäyttöinen Zero DC Short -valjas soveltuu erinomaisesti urheiluun ja lenkkeilyyn riippumatta siitä vetääkö koira vai ei. Alkujaan vetovaljaaksi suunniteltu Short on saanut hurjan suosion myös arkivaljaana, sillä sen muotoilu sopii monelle koiralle erinomaisesti. Shortin tavallista Y-valjasta pidempi muotoilu ehkäisee valjaan painautumista kainaloon tai putoamista olkien päälle häiriten koiran liikettä. Short-valjas soveltuu erinomaisesti alaselän ongelmista kärsiville sekä lyhytselkäisille koirille, koska se ei kuormita alaselkää. Short-valjaat sopivat erityisen hyvin myös syvärintaisille koirille.

Short käy myös vetourheiluun, varsinkin pyöräilyyn missä vetopiste on melko korkealla.
Short-valjaat antavat koirallesi koiran ansaitseman huippulaadukkaan tuen, ennennäkemättömän mukavuuden ja täydellisen suojan.

Short on loistava valjas, jonka kanssa koirasi nauttii liikkumisesta. Valjas sopii koiran kanssa kaikenlaiseen ulkoiluun! Vetovaljaana se sopii erityisesti lyhytselkäisille koirille sekä koirapyöräilyyn.

Erinomainen istuvuus ja säänkestävät materiaalit!

Valjaan tulee olla napakka ja istua tiiviisti. Herkästi valitaan liian suuri valjas, jolloin vetopaine voi kohdistua vääriin alueisiin aiheuttaen jumeja ja hiertymiä.

Vinkkejä valjaan sovittamiseen:
- Valjaan tulee olla napakka ja istua tiiviisti. Herkästi valitaan liian suuri valjas, jolloin vetopaine voi kohdistua vääriin alueisiin aiheuttaen jumeja ja hiertymiä.
- Pääntien tulee olla hieman napakka (vähän kuin pukisi tyköistuvan paidan) ennemmin kuin löysä.
- Jos koiralla on paljon turkkia ja/tai nahkaa kaulan ja niskan tienoilla, nostele nämä rehdisti pois valjaan alta pään puolelle, jotta valjas asettuu oikein kaulasta.
- Mahdollisuuksien mukaan pyydä apukäsiä sovitukseen: valjas istuu oikein vasta vedossa! Vedä itse tai pyydä kaveria vetämään valjasta sen kiinnityskohdasta REILUSTI taaksepäin, kuten koira vetäisi myös käytännössä.
- Vedossa tunnustele valjaan istuvuutta kaulalla. Valjaan vetopisteen tulisi asettua koiran rintalastan etu-/yläosaan kurkun alapuolelle, josta rintakehä alkaa. Valjaan ei tule puristaa kurkkua.
- Tarkista koiran etujalkojen liikkuvuus eteenpäin, valjas ei saa asettua estämään koiran olkien ja lapojen liikettä. Usein liian iso valjas laskeutuu olkien päälle ja estää luonnollisen liikkeen eteen.
- Valjaan tulee kylkien kohdalta jäädä kylkikaarien (kylkiluiden) päälle. Liian iso valjas osuu koiran vyötärön pehmeään osaan ja pahimmillaan painaa lantiota ja lonkkia.

Kokotaulukko ja mittausohjeet
Ota koirasi mitat napakasti ja esimerkiksi paksuturkkisilla koirilla ns "karvan sisältä" läheltä ihoa, jotta mitta on mahdollisimman realistinen ja valjas istuu myös silloin, kun karva nostetaan valjaan alta pois. Etenkin niskan ja rintakehän ympärys ohjaavat oikean koon valinnassa. Mikäli epäröidään kahden koon välillä, kannattaa valita näistä pienempi koko. Useammin otetaan herkästi liian iso kuin liian pieni vetovaljas!

Kokotaulukko löytyy tuotteen kuvista.

Tuotekoodi: ZERO DC VALJAS