PP1124

DPC Classy Chicken, kananlihaa ved. 50g

Toimituskulut alk. 5,90 €

Saatavuustiedot:

Verkkokauppa: 23

0,95 €

18,92 €/kg

(sis. ALV 14%.)

Määrä: kpl


Mehevää ja maukasta kananfileetä

  • 70 % kanan rintafileetä
  • 100 % luonnolliset raaka-aineet
  • Ei lisäaineita 
  • Ei vehnää tai sokeria

Deluxe PrimaCat Classy Chicken on reilun lihaisa, aidosta kanafileestä valmistettu ruoka lihansyöjän päivittäiseen ruokintaan. Raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja 100 % luonnollisia. Classy Chicken sisältää 70 % herkullisen mureaa kanan rintafileetä, hiukkasen riisiä (3 %) sekä kissasi nesteytyksestä huolehtivaa vettä – eikä mitään muuta. Deluxe PrimaCat annospussit eivät sisällä vehnää, lisättyä sokeria tai minkäänlaisia väri-, maku- tai säilöntäaineita. 

Pakkauskoot: 50 gramman yksittäispakkaus ja 4 kappaleen monipakkaus.

Koostumus: Kananrinta 70 %, riisi 3 %, vesi 27 %.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 17,5 %, raakaöljyt ja -rasvat 0,9 %, raakakuitu < 0,1 %, hehkutusjäännös 1,0 %, kosteus 80,0 %.

Käyttöohje: Säilytä kuivassa ja viileässä, avattu pakkaus jääkaapissa. Parasta ennen –päiväys ja eränumero: katso leima.

Ruokintaohje: Täydennysravintoa. 4-5 –kiloiselle kissalle noin 4-5 annospussia päivässä jaettuna vähintään kahteen eri ateriaan. Päivittäinen ravinnontarve riippuu esim. kissan rodusta, iästä ja aktiivisuudesta. Tarjoa huoneenlämpöisenä ja pidä aina raikasta juomavettä saatavilla.

100 % makutakuun: Jos kissasi ei ole tuotteeseen tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Lue lisää www.primacat.fi/makutakuu/

Tuotekoodi: PP1124

Valmistaja: Primacat