PP10008

PrimaDog Puppy Small Chicken & Potato 2kg

Toimituskulut alk. 5,90 €

Saatavuustiedot:

Myymälä: 9
Verkkokauppa: 5

9,95 €

4,98 €/kg

(sis. ALV 14%.)

Määrä: kpl


PrimaDog Kana & Peruna on erittäin korkealuokkainen täysravinto pienten koirarotujen pennuille sekä tiineille ja imettäville nartuille. Ruuan korkea energiasisältö varmistaa pennun terveen kasvun ja sen pieni nappulakoko tekee ruoasta helposti syötävää ja sulavaa. Lisätty lohiöljy tukee aivojen ja silmien tervettä kehitystä sekä ihon ja turkin terveyttä. Täysravinnossa on pennuille optimaalinen kalsiumin ja fosforin suhde ja tärkeät vitamiinit, jotka auttavat edistämään pennun tervettä kasvua. Täysravinto sopii myös nartuille tiineyden viimeisellä kolmanneksella sekä koko imetyksen ajan, edesauttamaan tehokasta maidontuotantoa. Helposti sulava kana on proteiinin lähde tässä maukkaassa reseptissä. Koska koirat ovat pääasiassa lihansyöjiä, on PrimaDog-täysravintojen ensimmäinen ja tärkein ainesosa aina liha. Hiilihydraattien lähteenä on vehnän sijasta käytetty perunaa, maissia ja omenaa. PrimaDog-täysravinnoissa on mukana pohjoisia yrttejä ja marjoja - lakkaa, tilliä, puolukk aa ja tyrnimarjaa, jotka toimivat vitamiinien, kivennäisten ja antioksidanttien luonnollisena lähteenä. Lisätty Yucca schidigera-uute vähentää ulosteen hajua. Tuotteeseen lisätyt MOS ja FOS ovat prebiootteja, jotka tukevat hyvien suolistobakteerien kasvua, sekä edistävät yleistä ruoansulatuskanavan terveyttä. Täysravintoon lisätty lohiöljy tukee aivojen ja silmien tervettä kehitystä, sekä ihon ja turkin terveyttä. Tuote ei sisällä väriaineita, keinotekoisia aromeja tai GMO-raaka-aineita. PrimaDog-tuotteiden korkea laatu taataan ISO 9001 ja HACCP -laadunvalvontajärjestelmin.

Valmistusaineet

Koostumus: Dehydratoitu kananliha 26 %, kananlihajauho 22 %, peruna, maissi, kananrasva (säilötty luontaisilla tokoferoleilla, E-vitamiinin lähde) 10%, kuivattu omena, panimohiiva, hydrolysoitu kananmaksa 4%, lohiöljy, yucca schidigera -uute, mannan-oligosakkaridit, frukto-oligosakkaridit, puolukka 100 mg/kg, hilla 100 mg/kg (Rubus Chamaemorus), tyrni 100 mg/kg (Hippophae rhamnoides), tilli 100 mg/kg (Anethum graveolens).

Ravintoaineet: raakavalkuainen 30,0 %, rasvapitoisuus 20,0 %, raakakuitu 2,2 %, kosteus 10,0 %, hehkutusjäännös 6,8 %, kalsium 1,5 %, fosfori 1,0 %. Ravitsemukselliset lisäaineet / 1 kg: A-vitamiini 21 000 IU, D3-vitamiini 1 900 IU, E-vitamiini (?- tokoferoli) 600 mg, kupari 18 mg, rauta 95 mg, mangaani 45 mg, sinkki 110 mg, jodi 0,9 mg, seleeni 0,26 mg. Sisältää EU:n hyväksymiä antioksidantteja. Metabolinen energia: 4 050 kcal/kg

Tuotekoodi: PP10008

Valmistaja: Primadog