NPP24517

Nature's Protection Dog Adult Lammas 200g

Toimituskulut alk. 5,90 €

Saatavuustiedot:

Myymälä: 9
Verkkokauppa: 79

1,90 €

9,52 €/kg

(sis. ALV 14%.)

Määrä: kpl


Nature's Protection Dog Adult Lammas -säilyke on kehitetty nuorten ja aikuisten koirien ravitsemustarpeisiin. Korkealaatuinen, ihmisravinnon kriteerit täyttävä liha on ravinnon pääasiallinen proteiininlähde. Hellävarainen kypsennys säilyttää märkäruuan luonnollisen maun ja aromit sekä raaka-aineiden ravintoarvot. NP-märkäruoka on erinomainen lisä koiran päivittäisen Nature's Protection -kuivatäysravinnon joukkoon. Tarjoiluvalmis säilykeruoka sopivassa annoskoossa on käytännöllinen niin kotona kuin matkoilla.

Nature's Protection Dog Adult Lammas -säilyke koostuu silputusta lampaanlihasta miedossa kastikkeessa riisillä ja kivennäisillä rikastettuna. Lisätty luonnollista klinoptiloliittiä (MicroZeoGen), joka edistää koirasi suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee myös nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Sinkki ja pellavansiemen (Omega-rasvahappojen lähde) varmistavat terveen ihon ja kauniin kiiltävän turkin.

- Pääasiallinen proteiininlähde on korkealaatuinen lammas
- Runsaasti lihaa (67 %)
- Soveltuu myös herkkävatsaisille koirille
- Soveltuu kana-allergikoille
- Sisältää silputtua lihaa ja riisiä
- Rikastettu kivennäisaineilla
- Ei sisällä säilöntäaineita, luujauhoa, soijaa, gluteeniviljoja tai makuaineita
- Erinomainen maistuvuus
- Ilmatiivis, helposti avattava pakkaus

Koostumus: Liha ja eläinperäiset tuotteet (67 % lammas), kastike, viljat (3 % riisi), kivennäiset (0,1 % sedimenttiperäinen klinoptiloliitti 1g568), öljyt ja rasvat (0,1 % pellavansiemenöljyä).

Ravintoainekoostumus: Kosteus 75 %, raakavalkuainen 10,9 %, raakarasvat ja -öljyt 6,5 %, hehkutusjäännös 2,4 %, raakakuitu 0,4 %.

Ravitsemukselliset lisäaineet / kg: D3-vitamiini - 200 IU, E6 - 15 mg, E5 - 3 mg, E2 - 0,75 mg.

Viitteellinen annostusohje (pääasiallisena ravintona):

Koiran paino  Vuorokausiannos 
1 kg 90 g
5 kg 200 g
10 kg 350 g
20 kg 500 g
30 kg 600 g

Tuotekoodi: NPP24517

Valmistaja: Nature's Protection