M50250

Mush Hellä Kana 1kg

Toimituskulut alk. 5,90 €

Saatavuustiedot:

Myymälä: 9

9,10 €

9,10 €/kg

(sis. ALV 14%.)

Tuote on saatavilla ainoastaan kivijalkamyymälästämme.

Mush Hellä -tuotteet sisältävät vain yhtä proteiininlähdettä ja ne ovat täysin luuttomia. Kalsiuminlähteenä toimii kananmunankuorijauhe. Tuotteisiin sekoitettu hapatettujen kasvisten seos sisältää runsaan kirjon suoliston hyvinvoinnille tärkeitä maitohappobakteereita. Mush Hellä – sarjan tuotteisiin on myös lisätty laadukas Omega-3 kala-oliiviöljyseos, jonka EPA- ja DHA- rasvahapot tutkitusti tukevat silmien ja sydämen hyvinvointia. Vitamiini- ja hivenaineseos koostuu laadukkaista yrteistä ja kasveista.

Mush Hellä -sarjan täysravinnot sopivat erityisen hyvin tukemaan koiran hyvinvointia erilaisissa elämänvaiheissa; toipilasaikana, ruoka-aineyliherkkyyksissä, iho- ja anturaongelmissa sekä ikääntyvän koiran ruokinnassa. Hellä-tuotteet ovat myös erinomainen valinta nappula-raakasekaruokintaan sekä raakaruokailua aloitteleville koirille.

Hellä kana on hyvä valinta toipilaalle, kuntoutujalle tai painonhallintaan.

Koostumus: broileri 90,% (liha, kivipiira, sydän, maksa), hapatetut kasvikset 5,8% (vesi, kaali, porkkana, punajuuri, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum), vitamiini- ja hivenaine- esiseos 2% (kananmunan kuori, pellavansiemen, mallasjauhe, merilevä, panimohiiva, maitohorsma, voikukka, koivunlehti, nokkonen, porkkanarouhe), villikala-oliiviöljy 1%.

Ravintosisältö 100g: energia 165 kcal, proteiini 15,4, rasva 10,8, kalsium 0,35, fosfori 0,18, kosteus 70, tuhka 1,9, raakakuitu 1.

Tuotekoodi: M50250

Valmistaja: Mush