KURA

KURA suojatossut neonkeltainen

Toimituskulut alk. 5,90 €


Määrä: kpl

34,90 €

alkaen 29,67 €

Pitkävartiset KURA-suojatossut pelastavat koiran anturat kuralta, lialta, tiesuolalta ja kivuliailta lumipaakuilta. Vedenpitävästä ja notkeasta materiaalista valmistetut tossut mukautuvat hyvin koiran liikkeisiin ja neonväri toimii huomiovärinä liikenteen seassa liikuttaessa. KURA-suojatossu on erittäin kevyt ja ilmava, mikä lisää sen käyttömukavuutta.

Rouhea pohja antaa koiralle pitoa liukkaille keleille ja ennaltaehkäisee koiran lihasjumeja sekä revähdyksiä. TopGrip pohjamateriaali hylkii vettä, öljyjä ja kemikaaleja. Pohja pitää myös tuulta ja materiaali on viillonkestävä. Tossu on suunniteltu kestämään pakkasta jopa -50 asteessa. Materiaalin valmistukseen käytetään ainoastaan eurooppalaisia raaka-aineita.

Tossu avautuu alas asti ja pukeminen käy käden käänteessä. Joustava tarrakiinnitys kahdessa kohdassa pitää tossun aloillaan ja mahdollistaa sen istuvuuden kaiken muotoisille koirille.

Voidaan käyttää kuratossun lisäksi myös tavallisen suojatossun tapaan, kun koiralla on esimerkiksi haavauma anturassa, johon ei haluta epäpuhtauksia. Tossujen sisässä voidaan käyttää esimerkiksi fleecetossuja, jos tossuista halutaan erityisen lämpimät.

Koot: XS, S, M, L, XL
Tossut toimitetaan pareittain (2 kpl / pkt).

Koko Pohjan leveys Pohjan  pituus Tassun ympärys Rotusuositus (viitteellinen)
XS 4 cm 7 cm 10 cm Bison Frisé
S 5 cm 8 cm 13 cm Beagle
M 6 cm 9,5 cm 16 cm Border collie
L 7 cm 11 cm 18 cm Buldoggi
XL 10 cm 13 cm 20 cm Bernhardilainen

Tuotekoodi: KURA