JAMPTI MAXI KUUMASIN

Jämpti MAXI Kuumasinkitty Kalteritarhapaketti

Poikkeava toimituskulu 69,00 €/tilaus


Määrä: kpl

alkaen 939,00 €

Valmiit koiratarhapaketit Jämpti MAXI Kuumasinkityistä kalterielementeistä. Pakettiin sisältyy yksi ovielementti ja valittu määrä peruselementtejä (7, 9 tai 11) sekä kaksi pulttia / elementti.

Tarhan korkeampi koko sopii erityisen hyvin alueille, joilla on paljon lunta talvella. Lumipohjan noustessa tarhan seinäkorkeus pysyy vielä pitkään riittävänä. Korkeammasta tarhasta karkaaminen on vaikeaa ja toisaalta tarhan ulkopuolella liikkuvien petojen on vaikea päästä tarhaan.

Kuumasinkitty kalteritarha on kestävä ja kovaan käyttöön tarkoitettu. Kiipeilyn estämiseksi elementin seinämä koostuu kaltereista verkon sijaan. Kalteritarhaa voidaan siis suositella erityisesti kiipeilyyn taipuvaisille koirille. Kalteri vähentää myös riskiä jäädä hampaista tai tassusta kiinni tarhan seinään. Tarhan nurkat asennetaan 90° kulmaan, joka mahdollistaa neliskanttisen tai suorakaiteen muotoisen tarhan rakentamisen. Ovielementin ovi aukeaa tarhan sisään päin, kääntösalpalukko on suljettavissa tarhan sisä- ja ulkopuolelta. Oviaukon ylä- ja alakulmissa on tukevat stopparit lieventämässä oveen kohdistuvaa painetta koiran hyppiessä ovea vasten.

Pystytys
Jämpti Kuumasinkitty Kalteritarha on erittäin yksinkertainen ja nopea pystyttää. Elementit liitetään toisiinsa pulteilla (reijät ovat valmiina elementtien neliökehysputkessa). Jos elementit tulevat eri tasoon esim. rinteeseen, kiinnitykseen tarvitaan lisävarusteena myytäviä U-lisäkiinnikkeitä.

Suosittelemme asennukseen työkaluiksi 2 kpl lenkkiavaimia (räikkäavaimia) sekä vasaraa.

Lisävarusteet
Jämpti Kuumasinkittyihin kalteritarhoihin on saatavilla erilaisia lisävarusteita. Tarhaan on saatavana erikseen lisää perus- ja ovielementtejä.
Huom! Kuvien kulmatuet ja U-kiinnikkeet eivät sisälly toimitukseen vaan ovat saatavina erikseen.

Katso havainnollistavat videot neliökehysputkella varustetun tarhan pystytyksestä:
https://youtu.be/Tc6a0rvPl0Q
https://youtu.be/ubS1QDlt56k

Tekniset tiedot
Peruselementti: Leveys 200 x korkeus 220 cm
Ovielementti: Leveys 200 x korkeus 220 cm
Oviaukon koko: 69 x 192 cm
Oven koko: 60 x 187 cm
Oven alla oleva kynnys: 25 cm
Elementin kehä: 25 x 25 mm neliöputkea
Kalterit: vahvuus 1,6 cm, kalterien väli 8,1 cm (ovessa kalterien väli n. 9 cm) - 99,5 cm:n korkeudella on poikkipuu, joka on n. 8 mm vahva metallitanko.

Takuu
Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-, Jämpti Pro ja Jämpti Eco -tarhaelementit sekä Jämpti Lämpöeristetty koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta.

Toimitus
Tarhapakettien toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää.

 

Tuotekoodi: JAMPTI MAXI KUUMASIN

Valmistaja: Jämpti