RATIA MESH

RATIA MESH Liivivaljas pienelle koiralle/kissalle

Toimituskulut alk. 5,90 €Määrä: kpl

alkaen 21,90 €

Liivimallinen valjas on erittäin mukava lemmikin päällä, sillä se on valmistettu erittäin notkeasta materiaalista eivätkä pienetkään koot käy kankeiksi. Liivivaljas myös jakaa vetämisestä syntyvän paineen tasaisesti. Todella helposti pienen ja/tai pitkäkarvaisen koiran päälle puettavat valjaat eivät vaadi remmien pujottelua rinnan ali tai valjaiden vetämistä pään yli. Koira "pujotetaan" valjaisiin, ne nostetaan ylös ja kiinnitetään selkäpuolella olevalla tarralla sekä pikalukolla. Pitkäkarvaisen koiran karvat eivät jää herkästi lukon väliin ja pukeminen käy käden käänteessä!

Riisuttaessa selän päältä avataan vain lukko sekä tarra, minkä jälkeen valjaat putoavat koiran päältä ihan itsestään ja ne voidaan poimia lattialta koiran siirryttyä.
Ergonominen muotoilu sekä taluttimen kiinnitys kahteen pikalukkojen yhteydessä oleviin renkaisiin takaavat tasaisen paineen ja ehkäisevät äkkinäisistä liikkeistä aiheutuvia vaurioita. Valjaat soveltuvat erityisen hyvin valjaisiin opetteleville koirille, hennot luut omaaville koirille sekä repivällä tyylillä ulkoileville pikkukoirille, sillä liivivaljas tukee ja myötäilee lemmikin vartaloa erittäin hyvin.

Ominaisuuksia:
Erityisesti koiranpentuja ajatellen liiveissä on turvallisuuden lisäksi myös säätövaraa, joten ne sopivat myös kasvavalle koiran alulle. Valjaissa on heijastavat yksityiskohdat, jotta autoilijat huomaisivat pienen kulkijan myös pimeällä. Liivi soveltuu koirien lisäksi myös kissoille ja kaneille.

Materiaalit ja valjaan huoltaminen:
Valjaat on valmistettu Mesh-materiaalista, joka ei kutistu tai haalistu pesussa. Hylkii hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti. Kanttaukset pehmeää neulosta. Pesu 30 asteisessa vedessä.

Värit: Pinkki, vaaleansininen
Koot: Teacup, XXS, XS, S, M

Mittataulukosta näet valjaiden mitat sekä suuntaa antavat rotusuositukset.

Koko Rinnan mitta Paino Rotu
Teacup 24-28 cm 1,5-2,0 kg Pikkuiset pennut,miniatyyrikoirat
XXS 28-35 cm 1,9-3,0 kg Pennut, chihuahua, griffon
XS 33-42 cm 3,0-4,5 kg Maltankoira, kääpiökoirat
S 40-50 cm 4,0-6,5 kg Kääpiövillakoira, mäyräkoira
M 48-56 cm 6,0-13 kg Mopsi, beagle

 

Tuotekoodi: RATIA MESH