42403

Care+ Pestävä suoja-alusta, harmaa, 2kpl

60 x 60 cm

Toimituskulut alk. 5,90 €

Saatavuustiedot:

Verkkokauppa: 117

19,90 €

56,86 €/kg

(sis. ALV 24%.)

Määrä: kpl


Care+ Pestävä kestosuoja-alusta on ekologisempi vaihtoehto kertakäyttöiselle suoja-alustalle. Ne voidaan pestä helposti pyykinpesukoneessa (suosituslämpötila 40°C) ja rumpukuivata nopeasti uudelle käyttökierrokselle. Liukuestekuvioitu pohja pysyy hyvin paikoillaan eikä lähde lentoon touhukkaiden tassujen alla.

Kestoalusta on erityisesti suunniteltu koiranpentujen pissa-alustaksi pentulaatikkoon ja pentuaitaukseen sekä aitauksen ulkopuolelle. Suoja-alustat ovat myös käteviä sisäsiisteysharjoittelussa pennun muutettua uuteen kotiin.

Imukykyinen, nestettä läpäisemätön alusta on erinomainen myös autossa, kuljetushäkissä / boksissa sekä suojana huonekalujen ja lemmikin pedin päällä. Myös toipilasvaiheessa olevat tai leikkauksesta heräilevät lemmikit voivat levätä kankaisella suoja-alustalla peitetyn pedin päällä. Alustat auttavat myös virtsankarkailusta tai pidätysongelmista kärsivän aikuisen koiran hoidossa. Alustan pinta on kestävää, mukavan pehmeää 100 % polyesteriä. Tikkaus pitää sisäkerrokset ojennuksessa ja auttaa alustaa säilyttämään muotonsa pesuissa. Alustojen reunassa on tikkaus ja kanttaus ehkäisemässä rispaantumisen.

Konepestävä (suosituspesulämpötila 40°C) ja rumpukuivattava / nopeasti kuivuva - alustat ovat nopeasti valmiita uudelle kierrokselle.

Alustan neljä kerrosta lukitsevat nesteen sisäänsä:
1. Kerros: 100 % polyester (mukavan pehmeä koiran alla)
2. Kerros: 95 % polyester, 5 % viskoosi (paksu imukerros, 200 g/m2, imeyttää ja patoaa nesteen)
3. Kerros: Vedenpitävä TPU-muovikalvo (estää nesteen kulkeutumisen alusta läpi)
4. Kerros: Harjattu 100 % polyester liukuestepisteillä (pitää alustan paikoillaan)

Care+ Pestävä suoja-alusta kestää lukemattomia pesukertoja.

Koko: 60 x 60 cm (2 kpl / pakkaus)

Tuotekoodi: 42403